Book din overnatning ved Henne Strand.

Læs mere om Guest House Happynes her

Omgivelserne

Henne Stationsby Kro ligger lige overfor. Der er 9 km til en af Danmarks flotteste strande, 3 km til dagligvareindkøb, 16 km til Varde og 20 km til Esbjerg. Der er benzintank 300 m nede af gaden og der er galleri, genbrugsbutik og marskandiser i gåafstand, ligesom stationen med tog til Nørre Nebel, Varde eller Esbjerg ligger blot 200 m væk.

Vi kan tilbyde dig at få dit surfudstyr, din mountainbike eller andet, du har kært i separat aflåste rum, ligesom vi kan tilbyde vores gæster adgang til vask af bil, motorcykel, mountainbike og lignende på vores store fælles plads.

Endvidere ligger vinder af 2 Michelin-stjerner Henne Kirkeby Kro blot 4 km nede af vejen.

Husets faciliteter

Vores gæster kan selvfølgelig frit nyde haven med sandkasse, gynger og udendørs grill, ligesom der er rig mulighed for at hygge i husets 2 fællesrum, i havestuen, i det store veludstyrede fælleskøkken eller nyde hyggen i husets hjerte ’Vingården’. Der er gratis parkering lige ved døren.

Der er fælles opholdsrum i stuen med kabel-TV og et lille fællesrum på 1. sal med TV med filmkanaler. Der er et lyst badeværelse på begge etager med brus og på 1. salen er der desuden badekar og pusleplads til de mindste.

Sidst men ikke mindst, er der også gratis internet/WiFi i hele huset.

Tag et kig “indenfor” på billederne her.

Reserver dit værelse nu

Reserver jeres værelse
Reserver nu

Skal vi kontakte dig?

Efterlad dine kontaktinformationer her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer.